Idén voltam másodszor a családtáborban. Tavaly nagyon jól éreztem magam, és reméltem ez most is így lesz. Hát így lett! Sokat gondolkoztam, vajon miért is ilyen fantasztikus mindig ez az együttlét a táborban, függetlenül a helyszíntől az időjárástól és minden egyéb külső tényezőtől. Sikerült rájönnöm. Azért mert ez tényleg egy CSALÁD tábor. Itt minden ember ebbe az egy nagy családba tartozik. Mindenki egyformán értékes, mindenkit el tudtunk fogadni olyannak amilyen, jó és rossz tulajdonságaival együtt. Teljesen mindegy volt hogy valaki kicsi, nagy, fiatal, vagy idős volt. Ugyanolyan fontosak voltunk egymás számára. A közös misék, játékok beszélgetések, a foci, a sorverseny és sorolhatnám mi még, mind egy családdá, egy közösséggé formált bennünket.

Én úgy éreztem minden nap, hogy csupa szeretet vesz körül, és én is igyekeztem minél több szeretetet adni a ’’családomnak’’.

Feltöltődve és megújulva tértem haza Balatonról, azzal az örömmel, hogy egy ilyen fantasztikus család részese lehetek. Remélem egyre többen csatlakoznak majd ehhez a közösséghez.

Köszönöm Istenem ezt az ajándékot

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú