Milyen egy igazán fiatalos és jó buli? Résztvevője lehettem egynek, amelyről mindenkinek érdemes hallania...

2013. március 31-én Gödöllőn, Hervadásmentes Locsolóparty-t rendeztek a Gödöllői fiatalok. Hivatalos voltam a buliba én is, habár csak egy két ismerős ember volt a jelentkezési listán, én mégis elmentem. A buli kezdete 8 órára volt meghirdetve, azonban már korábban elkezdtek szállingózni az emberek. Szépen lassan kilenc - fél tíz környékén már szép számmal összegyűltünk az ifi klubban, így kezdődhetett a party.

Ha egy szóval jellemeznem kéne az egész bulit, azt mondanám különleges volt. Még pedig azért, mert annak ellenére, hogy alig ismertem embereket, mindenki mosolygott rám, bemutatkozott, szólt néhány jó szót és ezt nem csak velem tették, hanem mindenki mással is. Figyeltek egymásra a fiatalok.

A buli két teremben zajlott, az egyikben UV fénybe borítva hallgathattunk különböző zenei blokkokat és táncolhattunk, tombolhattunk. Egy másikban, fotelek asztalok voltak, melyeken az általunk hozott finom apróságok voltak kitéve. Ez a „terem” inkább arra szolgált, hogy megpihenjünk (a hosszú táncok után), jót beszélgessünk, és lendületet nyerjünk egy újabb táncra. Ezen kívül nem szabad megfeledkeznünk a két helyet összekötő térről sem, ahol egy bárpult működött, melyben finomabbnál finomabb italokat lehetett kapni, baráti áron.

Az este folyamán volt alkalmam új embereket megismerni, régiekkel beszélgetni. S feltűnt nekem még valami, ami az eddig általam látogatott bulikon, nem volt jelen. Egy buliban általában észrevesszük, melyik személy milyen feladattal van ellátva, ki miért felelős. Itt az első perctől fogva azt éreztem, hogy mindent megosztottak maguk között a szervezők, mindenki foglalkozott azzal, hogy ne csak a vendégeknek, hanem nekik saját magunknak is legyen szabad idejük, bulizhassanak, és jól érezzék magukat, miközben a segítségükkel mások szórakozását is elősegítik.


A party hangulata szerintem nagyon jó volt, remek lehetőség volt a kulturált szórakozásra, barátságos hangulatban és környezetben. Végezetül pedig, az eseményt igazoló képek következzenek, melyeken remélem a következő alkalommal, már Te is szerepelsz majd!

Bodonyi Boglárka - mente.hu

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú