Ízlelgesd! ITT

Amit ízlelgetni kell…

Az egész Misztrál fesztivál olyan, mintha jó bort innál, (de csak ezért ne igyál bort, hogy ezt el tudd képzelni, főleg ha nem vagy 18), szóval minden cseppjét ízlelgetni kell, úgy a jó.

Na, most hogy kíváncsivá tettelek, hogy mi a közös a Tokaji aszú és egy zenei rendezvény között, lásd meg, hogy miről is van szó, kedves Zugolvasó!

Először is van a Misztrál zenekar, 5 elvetemült férfi, akik nem gőgösek, nem sztárolják magukat, azért élnek, hogy zenét ajándékozhassanak, és ez sikerül is nekik. Verseket zenésítenek, népdalokat dogoznak át, mindezt oly módon, hogy magad előtt látod, átérzed az illető költeményt, annak hangulatát, minden rezdülését. Szóval ötüknek, illetve egyikük rátermett feleségének köszönhető a Misztrál Fesztivál, amely minden évben csakúgy vonzza magához az embereket. És a vonzás hat más zenekarokra is. Idén hallhattunk középkori zenét a Hollóénektől, eljött Bognár Szilvi, aki régi népi meséket tárt elénk dalaiban, volt Makám, meg Kerekes Band és még sokan, akiket a 3 pont takar.

És most nyilván azt hiszed, hogy ez egy buli mentes hely, fejleszegős, meg egyfolytában gondolkodós pedig nem is!:) Van ott táncolás is, kinek mi tetszik, nem muszáj táncházolni, ha te azt nem szeressed.

Jövő évben neked is ott a helyed;)

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú