A közösségi élet sokszor szitokszónak számít manapság, hiszen ott van az összes webes alkalmazás, aminek segítségével mindenki kiteheti a kirakatba a magánéletét, az összes számára fontos eseményt posztolhatja, fotózhatja, blogolhatja és még sorolhatnánk. Ezt sokan elfogadják, sokan elutasítják, de nem csak a virtuális, hanem a valóságos közösségi élet is létezik, ami viszont nem kap ekkora reflektorfényt. Járhatunk gyülekezetbe, kisgyermekes foglalkoztatóba, nyugdíjas klubba, de miért nem hisszük, hogy a családi élet is közösség, mi több, az összes közül a legkisebb, és legszűkebb csoport, ahol a leginkább számítanunk kell egymásra, és a leginkább kell egymást segítenünk.

A Bonum TV rövid online sorozatát mutatjuk most be nektek. A filmek célja kettős: Bemutatni, hogy a közösségi élet fontos, amelynek a legkisebb és legerősebb eleme a CSALÁD. Emellett pedig bemutatni azt, hogy egy férfi és nő kapcsolatát a gyermekek teszik teljessé, ezt jól „menedzselve” lehetnek KÖZÖSSÉG, amivel a gyermekeknek kitűnő példát mutatnak.

A négy részes sorozat epizódjaiban fontosnak tartották bemutatni, hogy tévedés az, hogy akár az anyának, akár az apának választania kell, hogy sikeres legyen a munkájában, vagy a magánéletében. Olyan személyeket igyekeznek bemutatni az epizódok, akik e kettőt össze tudták, össze tudják hangolni, és mindkét szerepükben kiválóan teljesítenek. Ez persze nagy kihívás az első pillanatban, de egy kis szervezéssel könnyen együtt tudnak működni. Szerettel ajánljuk a Bonum TV Nagycsalád, kisközösség című sorozatát! Íme a negyedik rész.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú