Megtetszettek cikkeink, vagy videóink? Szeretnéd megmutatni másoknak is, hogy a keresztény fiatalok életrevalóak? Szívesen dolgoznál csapatunkkal? Légy te is része a TVShoeShine stábjának! Önkéntes munkatársakat keresünk vágói, riporteri és újságírói feladatkör betöltésére. Szakmai tapasztalat előny, de nem feltétel. Várjuk jelentkezéseiteket az info(kukac)shoeshine.hu e-mail címre!

A TVShoeShine - shoeshine.hu egy olyan online közösségi médiafelület, mely egyedi és új szemlélettel szeretné bemutatni azt a kereszténységet, mely fiatalként számunkra hitelesen élhető nap mint nap. Feladatunknak érezzük, hogy hírt adjunk arról: ma keresztény fiatalnak lenni, Krisztusra hagyatkozni egy teljes élet lehetőségét hordozza.

Oldalunk indulása óta kameráinkkal nagyon sok helyre eljuthattunk országhatáron belül és azon túl is. 2013 tavaszán úgy véltük, hogy filmes tevékenységünk már annyira kiszélesedett, hogy nem tekinthetjük működésünket pusztán regionálisnak. Szeretnénk ha országosan is sokan megismerhetnétek és magatokénak éreznétek munkáinkat, filmjeinket.

Ahhoz, hogy eljuthassunk a legkülönbözőbb értéket hordozó programokra és még szélesebb körben mutathassuk be olvasóinknak, nézőinknek a keresztény ifjúsági életet, új tagokat keresünk stábunkba!

Olyan önkéntesek jelentkezésére számítunk, akik szívesen vesznek részt egy keresztény közösségi média alakításában, szeretnének riporterkedni, kérdezősködni, vágói feladatokat ellátni, vagy épp cikkeket írni. Jelentkezni az info(kukac)shoeshine.hu e-mail címen lehet egy motivációs levél elküldésével.

Nagyon hálásak vagyunk az Úrnak az eddigi eredményeinkért, és úgy látjuk, hogy rengeteg értékes, a keresztény ifjúságot és létet érintő téma és esemény van még gyönyörű országunkban, melyeket fontos bemutatni, megmutatni. Fontos, hogy egyre több olyan médiatartalom jelenjen meg nem csak az online felhőben, mely hiteles, pozitív mondanivalót hordoz, s nem arról szól, hogy kinek mije szakadt le, vagy épp ki kit vert át. Élhetünk egységben, és békében. Élhetünk Krisztusban, rajtunk áll! Ezért dolgozunk a TVShoeShine csapatában.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS