Vállalkozni szeretnél keresztény fiatalként? Van ötleted is, csak nem tudod hogyan kezdj hozzá a megvalósításhoz? Az ÉrMe Junior Klub ebben nyújt neked segítséget! Az Érme Junior Klub egy a keresztény vállalkozó kedvű fiatalok számára létrehozott csoport, mely 2009 óta működik hazánkban. A szerveződés havi rendszerességgel tart összejöveteleket, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Az alkalmakon sikeres fiatal vállalkozók osztják meg tapasztalataikat, inspirációt adva a résztvevőknek. Az elmúlt fél évben főleg a startupokra vonatkozóan lehetett előadásokat hallgatni, az utóbbi időben pedig Korbuly Krisztián közreműködésével, - az ingatlan.com volt vezérigazgatója – vállalkozásindítási projectfeldolgozás zajlik az alkalmakon. Az interaktív estek keretében Krisztián segíti a kiválasztott résztvevők vállalkozás ötleteit kibontakoztatni. Egy vele készült interjú itt olvasható.

"Az ÉrMe Üzleti Hálózat célja hálót szőni olyan emberek és szervezetek között, akik az üzleti életben a keresztény magyarság alapértékeinek megtartásával vesznek részt, s akik számára természetes, hogy az üzleti életben való részvétel célja nem önmagában az üzleti siker, hanem a szűkebb vagy tágabb környezetükben élő rászorulókkal való szolidaritás anyagi alapjainak megteremtése. A Junior klub fő törekvése olyan hiteles és megbízható fiatal felnőttekből álló közösség létrehozása, akik üzleti és szellemi értékek megteremtése céljából működnek együtt, az egyéni és a közös siker elérése érdekében." (www. ermehalo.hu/erme-uzleti-halozat.html)

Ha érdekel az Érme Junior Klub, szeretnél részt venni a nyitott alkalmakon, akkor írj egy e-mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.
Miért menj el? Mert tagja lehetsz egy közösségnek, ahova a vállalkozó kedvű, közös keresztény értékrendet való fiatalok járnak és lehetőséged nyílik az idő előtti tapasztalatszerzésre a munka és a piac világában! Érme Junior Klub webpage Érme Junior Klub on facebook

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú