A november 10-én, 19 órától a Budapesten megrendezésre került díjátadó gálán a magyar keresztény zenei élet legkiválóbb képviselői léptek fel. A díjátadót követően egy éven keresztül a hazai és nemzetközi keresztény zenei élet legjelesebb képviselői tartanak workshopokat, szakmai kurzusokat a díjazottaknak, és az érdeklődőknek. Ilyen volt az első Szikra gála. Nézz bele!

 

 

A kezdeményezés célja a minőségi magyar keresztény zenei kultúrát képviselő alkotók munkájának elismerése. Ez a küldetés hívta életre a Szikra-díjat, melyet az amerikai Gospel Music Associattion Dove Awards mintájára, és partnerségével szerveztek meg.

Az Egyesült Államok egyik legpatinásabb díját olyan nemzetközileg ismert előadók kapták meg, mint a Hillsong United, a Skillet, Michael W. Smith, Israel Houghton, a Switchfoot, Matt Redman, Toby Mac és Chris Tomlin. Az első Szikra-díjat a zenei szakmából felkért neves zsűritagok 6 kategóriában ítélték oda, a közönségdíjat internetes szavazás révén kapta meg a nyertes. Ha tudni akarod ki volt a legjobb, nézd meg a gála felvételét itt!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú