Február 8-án élőben startol a Tune, a TVShoeShine legújabb és egyben legmerészebb kísérletének első rendezvénye. Amint már korábban olvashattad, januárban indult útjára a portálunk egy merőben új alcsatornája, mely a ShoeShine Tune nevet viseli. Ez azonban most kicsit több lesz, mint egy videó sorozat. Egy olyan közösségi eseményt álmodtunk meg, melyben az igényes zene kapja a főszerepet, de emellett a kötetlen találkozásoknak is helye van. 

A Tune élő zenei élményével célunk az is, hogy mindenkihez közelebb tudjuk hozni azokat a zenei tartalmakat, melyeket nem mindennap hallhatsz. Az első kísérleti közösségi élmény helyszínéül egy teljesen új, barátságos remek helyet választottuk: Gödöllő, Fan Club Sörbár. Ezen a februári estén az elektronikus dallamok képviselői hívják majd életre a közösségi élményt a lemezjátszók és a zene segítségével.

Mire számíts? Az estét azoknak ajánljuk, akik őszinte nyitottsággal állnak a legnívósabb elektronikus underground zenei világra, vagy épp pont ez a zenei csoda áll a szívükhöz legközelebb. Találkozhatsz eredeti deep house djk-kel, meghallgathatod és megnézheted, hogyan dolgoznak az elektronikus zene művészei. Mindeközben pedig kényelmes kanapékban beszélgethetsz a barátaiddal a finom italok mellett.

Miért lesz ez jó neked? Azt csak te tudod! Mi elhozzuk neked az egyedülálló élményt, a többi rajtad múlik! Készen állsz rá? Várunk tehát szeretettel február 8-án a Fun Club Sörbárban, a ShoeShine Tune első önálló dj estjére. A belépés ingyenes!

DJset start: 21.00
Az est művészei: Chr!stian
, aki a DeepHouse műfaj egy könnyű és játékos ágát fogja megmutatni nekünk. Illetve San, aki a minimál techno határozott ritmikáját teszi lejátszóra, felelevenítve ezzel az ösztönös lüktetés és dallamvilág dús és mozgásra sarkalló élményét. További infó: tune(kukac)shoeshine.hu

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú