Hogy az élet ne csak unalmas köznapokból álljon, hanem aktív és tartalmas találkozások is színesítsék, úgy döntöttünk, hogy hegesztünk egy giga nagy, exkluzív bulit a budapesti Loyola Caféban, melyre ezennel meghívást kaptál! A gödöllői Klub bulik után egyre növekszik az érdeklődés, így arra az elhatározásra jutottunk, hogy felpakoljuk szeretett gödöllői Klubunk party-hangulatát egy kamionra és egy igényes buli erejéig a Loyola kávézóban bontakoztatjuk ki azt! A méltán híres Klub partyt a Loyolába exportáljuk nektek! (Ha nem vágod mit tud egy klub buli, olvasd el korábbi cikkünket!)

Az ifigodollo.hu bemutatja: Clubnight at Loyola Café! Jelentkezz most és gyere el 2013. szeptember 14-én a Loyola Caféba és tombolj velünk hajnalig!

Minden jegy elkelt!
Amennyiben az előzetesen nem regisztrálod magad a rendezvényre, illetve a férőhelyek száma betelt, sajnos a helyszínen már nem lesz lehetőséged jegyet vásárolni. Kibővített party arénával várunk benneteket!
Ha kérdésed van írj a party(kukac)ifigodollo.hu mail címre.


Amit garantálunk:
- Zeneőrület napjaink kedvenceitől a drum and bass-en át a legigényesebb elektronikus dallamokig
- Kiváló, ízletes italok széles választékban!
- Találkozás!
- Csúcshangulat és csúcshangzás hajnalig, melyért DJ.San, DJ.Pöcz és DJ.Huszár felel

Amit kérünk:
- Regelj be!
- 600 HUF pszichoszociális hozzájárulás
- Hozz magaddal egy raklapnyi brutális partyhangulatot!
- Légy ember közöttünk!

Hogy hová, mikor gyere? 1085 Budapest Horánszky utca 20. Loyola Café, 2013. szeptember 14-én, (szombat) 20:00 óra! A belépő előzetes regisztráció esetén 600 Ft, a helyszínen 800 Ft.

Jelentkezni itt tudsz! Az előzetes regisztrációs rendszerben minden jegy elkelt!
Amennyiben az előzetesen nem regisztrálod magad a rendezvényre, illetve a férőhelyek száma betelt, sajnos a helyszínen már nem lesz lehetőséged jegyet vásárolni a rendezvényre.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú