A Galgás sportnaptól számíta már csak 55 napot kell várni a Galgamenti Nagyboldogasszony Közösség nyári táboráig. Az év legemlékezetesebb, legtartalmasabb Galgás programja ezúttal is Máriabesnyőn lesz 2013. augusztus 2. és augusztus 6. között. Ha már hiányzik a Galgás limonádé, a trambulin, a méta küzdelmek, a sátorban alvós-zenére ébredős reggelek, megnyugodhatsz, ezekben idén is biztos részed lesz.

Ha eddig csak barátaidtól hallottál táborainkról és minden évben megfogadtad, hogy majd jövőre eljössz, akkor ne habozz tovább. Néhány mondatban arról, hogy mire is számíthatsz: nyaranta gimnazista, egyetemista, főiskolás és már dolgozó fiatalok gyűlnek össze Máriabesnyőn, hogy egy szűk hetet, hozzájuk hasonló, vallásos érdeklődésű emberekkel töltsenek el, jó hangulatban. Az idei tábor témája az Új Evangelizáció lesz, mellyel kapcsolatban meghallgatunk minden nap egy előadást és később a korosztályodnak megfelelő kiscsoportban vitatjátok meg a hallottakat.

Természetesen sok sporttal, különféle játékokkal, meglepetésekkel készülnek a Segítők, hogy vallási ismereteid bővítése mellett a kikapcsolódás, szórakozás is legalább akkora szerepet kapjon az együtt töltött napok alatt. Ha e sorok alapján sem érted miért mosolyognak barátaid, amikor a táborról mesélnek, a korábbi évek videói talán segítenek jobban elképzelni, hogy miről is van szó:

2011-es tábor történéseire itt emlékezhetsz vissza. A 2010-es tábor legjobb pillanatait pedig itt találod!

A konyhás nénik által készített ínycsiklandozó ételek ízét a videón keresztül nem érezheted, és azt sem tudhatod meg, hogy mitől olyan nagyon vicces a táborzáró este. Ezért idén gyere el Te is! Várunk! Jelentkezési lapot innen tudsz letölteni!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú