Szeretnél egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból? Szeretnél valami mást csinálni, mint a regionális ifitalálkozókon? Elmúltál már 20, de 40 még nem? Akkor itt a helyed, a Húszasok-Harmincasok találkozóján!

Egy új kikapcsolódási lehetőség, újszerű előadásokkal, mint pl. Fábry Kornél atya előadása az életvezetésről (HúHa!), egy nap a családdal, egy hely, ahol új barátokra lelhetsz. Ez a kétnapos Húszasok-Harmincasok találkozója szeptember 13-14-én, Vácott a Cházár András Szakiskolában (Vác, Március 15. tér 6.). A részvételi díj péntekre 700 Ft/fő, szombatra 800Ft/fő.

Lesz még sütögetés, sportest, teaház. Szó lesz még az ökogazdálkodásról, a párkapcsolatról és még sok minden másról. Mindez csak nektek!

Ott aludni nem kötelező, de ha csak a hálózsák meg nem léte akadályoz, nyugodtan szólj a szervezőknek és biztosítanak neked helyet. A családoknak külön szoba jár, sőt egész nap gyermekfoglalkozások kötik majd le a kicsiket, míg a nagyok pihennek, feltöltődnek. Jelentkezz szeptember 9-ig.

HúHa! A legjobbat hagytam a végére. 25 db jegy van külön fenntartva a HúHa résztvevői számára a szombat esti Clubnight Partyra, aminek helyszíne: 1085 Budapest Horánszky utca 20. Loyola Café.


BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú