Öröm és boldogság öntöttel el szívünket minkor röviddel ezelőtt a fülünkbe jutott, hogy nem csak a shoeshine.hu rendez olyan szinvonalas tombolda bulikat, melyek a keresztény tesóknak nyújtanak szórakozási lehetőséget. Így most szeptember hónapra engedjétek meg, hogy ezennel portálunkon először prezentáljam nektek az Agapé partisorozatot!

Ha ellátogatsz a buli sorozat hivatalos face oldalára, akkor az alábbi rövid, de velős ars-poeticát találod: "A bulisorozat, amelynek célja a szórakoztatás mellett egy már kialakult értékközösség növelése, egyben tartása." S, hogy miről van itt szó pontosan? Hamarosan ki fog derülni. Ugyanis a szerveződés szeptember 26-án tartja soron következő rendezávényét, melyre mi is megyünk, kamerástúl!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy Szeptember 26-án, Pénteken, a PRLMNT Szórakozóhelyen (Teréz krt. 62.) megrendezésre kerül a következő Agapé buli.
Íme a hivatalos facebook meghívó! Belépés kizárólag 18 éven felülieknek! A szervezők mindenkit szeretettel várnak, aki úgy érzi, azonosulni tud a keresztény, értelmiségi értékrenddel. Ha ott leszel, a facebookon keresztül jelezd részvételedet, hogy ezzel is megkönnyítsd a kollégák munkáját!

Meet there!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú