Egyszer hallottam egy idézetet, nem tudom kitől és hogy hogyan is szólt pontosan, de nem is lényeges. Az üzenete jobban megmaradt: Akkor fogsz találkozni az Igazival, ha már felkészültél rá. Egész idáig azt hittem, mindenre fel vagyok készülve, de ahogy gondolkodtam egy kicsit a dolgon, egész szép kis listát írtam arról, hogy még mi mindent nem tudok a világról és legfőképp magamról.

A "Tiéd a döntés!" hétvége a Házas Hétvége Katolikus Lelkiségi Mozgalom programja. A hétvégén egy atya, két házaspár és több fiatal osztja meg veled élettapasztalatait és segít eligazodni a önismeret útvesztőiben, mert amíg nem ismered önmagad, nem tudsz teljesen a többi ember felé fordulni; amíg nem tudod, mi van benned, nem tudsz nekik magadból bármit is nyújtani. Volt már olyan érzésed, hogy a beszélgetőpartnered nem értette mit is szeretnél mondani? Vagy nem érezted magad olyannak, amilyen lenni szeretnél? Gondolkodtál már azon, miben vagy különleges, egyedi és utánozhatatlan? Hogy tudsz a mindennapokból úgy kijönni, hogy boldog legyél?

Ebben és még sok más kérdés megválaszolásában segítenek hozzád hasonló fiatalok február utolsó hétvégéjén, február 27. és március 1. között Budapesten.

A döntés most a Te kezedben van! Jössz vagy sem?

Jelentkezni az alábbi e-mail címen tudsz: tiedadontes(kukac)gmail.com, neved, életkorod, városod, telefonszámod megadásával és a „Honnan hallottál erről a hétvégéről?”-kérdés megválaszolásával. Bővebb információért klikk ide!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú