Ki vagy? De ki lehetsz?! Válassz új „arcot” egy estére! Készíts jelmezt, próbálj ki egy szerepet, lepd meg magad és barátaid. A kreativitás biztos védelem a kiégés ellen!

A szilveszter után ismét nyakunkon a báli szezon. Január 30-án egy elképesztően változatos bulival várnak benneteket a pálferis közösség szervezői. Azonban ez az alkalom igen csak különleges lesz, mivel nem csak egy változatos pálferis bált kapsz belépőjegyedért cserébe, hanem egy kiváló fergeteges ShoeShine hangulatú bulit is!

Gyere öltözz be, bulizz, táncol és játssz! Regelj be most azonnal!

Mint minden pálferis buli ennek is lesz témája: a pálferis előadásokon elhangzottak vicces vagy komoly feldolgozása!
Időpont: 2016. január 30. szombat 19.00-03.00
Helyszín: Dürer Rendezvényház (1149 Bp. Ajtósi Dürer sor 19-21.)

Lesz tánctanítás, teaház és büfé. A pálferis bulikon megszokott jó hangolatot garantáljuk. A zenét ezúttal a Shoeshine DJ-i biztosítják, éjfél után parti zenék.
Kapunyitás: 18 órakor, kezdés 19 órakor, parti vége hajnali 3-kor.

Jegyek:
- Január 20. éjfélig jelentkezőknek (jan. 21-ig átutalva): 1600 Ft
- Január 27. éjfélig jelentkezőknek (jan. 28-ig átutalva): 2000 Ft
- Helyszínen megvásárolva: 2800 Ft

A fizetéssel kapcsolatos információkat a jelentkezés után e-mail-ben fogjuk elküldeni. Regisztrációd a belépőjegy átutalásával válik érvényessé. Regisztrálj mindenképpen, mert segíted a szervezést, ha tudjuk, hányan leszünk. Szociális kedvezmény korlátozott számban elérhető a rászorulók számára. Az erre vonatkozó igényeket kérjük előre jelezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú