Érezted már valaha úgy, hogy nem tudsz jól gazdálkodni az időddel? Hogy sokszor nem tudod értékes módon eltölteni az idődet és nem érsz a fontos dolgok végére? Esetleg azt, hogy nem tudsz igazán érvényesülni, nem kerülsz közel a céljaid eléréséhez? Folyamatos tehernek érzed a párkeresést, vagy netán már le is mondtál arról, hogy jól működő kapcsolatban élj?

Ha bármelyik kérdésen elgondolkodtál, 22 és 33 év között vagy és még nem házasodtál meg, akkor a Családképző Fórum új tanfolyama éppen neked szól!

Az együttműküdés során alkalmad nyílik kortársaiddal közösen gondolkodni a modernkori jelenségekről, az azok által generált esetleges nehézségekről, problémákról, lehetséges megoldásokról, jövőképről. Minden alkalommal csoportokba verődve, moderátori kísérettel fogtok feldolgozni egy-egy nemzetközi csapat által kidolgozott esettanulmányt, majd lehetőség nyílik záráskánt egy kötetlen nagycsoportos beszélgetésre is.

Ha felkeltette érdeklődésedet a tanfolyam, jelentkezz! Garantáltan változást idéz elő az életedben.

Első időpont: március 21. (szerda)
Helyszín: Hídfő Központ Konferenciaterem (1052 Budapest, Petőfi Sándor u. 3., I. emelet 12.)
Érdeklődni lehet itt: Csanády Ágota (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 30 856 3070)
További információ az alábbi linken!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú