Időszakos város, ahol mindenki a szeretet művészetét gyakorolja - sokszor így jellemzik a Fokoláre Mozgalom Máriapoli találkozóját, amelyet 2013-ben március 14-17-ig rendezünk Zánkán. Talán már többen hallottatok, vagy olvastatok, esetleg néztetek nálunk ezt azt a Máriapoliról és az ott töltött idő rajtunk tett benyomásiról. Idén tavasszal ismét lehetőségünk lesz részt venni ezen a találkozón, ahová sokunkat mindig örömmel húz vissza a szíve.

"Számomra az első benyomás több volt mint pozitív. Ilyen elfogadó és nyitott embereket, közeget én még nem tapasztaltam sehol máshol. Azt hiszem Gödöllőn sem. Sok értelmes, intelligens keresztény emberrel találkoztam ott, orvosokkal, top-menedzserekkel, és számtalan velem korabeli fiatallal, akik nem csak beszélnek, hanem rengeteget tesznek is Isten országának építéséért." - írtam ezt a néhány gondolatot 2011 januárjában, mikor a két évvel ezelőtti a találkozó élményeiről meséltem nektek. Ennek a képnek az alapjai azóta sem változtak. Így most újra hívlak Máriapolira! Már jelentkezhetsz!

Jelentkezni interneten tudsz a fokolare.hu/zanka címen, ahol a fontos tudnivalókat is megtalálod.
Ez az egész fokolare közösség találkozója, ahol minden generáció képviselteti magát a legkisebbektől a legidősebbekig. Talán itt élhetjük meg leginkább, hogy "Legyenek mindnyájan egyek!" Akiknek nincs lehetőségük az internetes jelentkezésre, azok keressék szerkesztőségünket, vagy az új-ifjúság vezetőket. Kézzel kitölthető jelentkezési lap innen letölthető.

Találkozunk Zánkán!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú