Február 8-án fergeteges karneváli hangulatban lehet része annak, aki ellátogat a nyíregyházi Bujtosi Szabadidő Csarnokba, a Görög katolikus Farsangi Bálba. Élő zenét biztosít a Szívtiproll Együttes, keringőzik a kanál, fellép Szikora Róbert és az R-GO Gidák, a csárdást a habverő tanítja, a kávészem és a kosár fergeteges latin szambával kápráztatja a közönséget, a táncházban pedig a Bürkös Zenekar húzza a talpalávalót.

"Mindannyian érezzük, mekkora erő lakik azokban a találkozásokban, ahol hasonló gondolkodású és érdeklődésű emberek együtt lehetnek, szórakozhatnak, bálozhatnak. Bízunk abban, hogy ilyen élményt tudunk most is nyújtani, legalábbis megteremteni hozzá a kereteket. (Összejövetelünk hagyományosan batyus bál: szendvicset, süteményt, italt mindenki hozzon magával, de büfé is rendelkezésre áll.) Az este folyamán koktél fogyasztásra is lehetőség van." - olvashatod te is a rendezvény meghívó lapján.

A bál 18 órakor kezdődik a püspöki vecsernyével, majd a megnyitó után 19:30-tól, immár hagyományként a hajdúdorogi gimnázium végzős diákjai táncukkal nyitják meg a Bált.
Szendvicseket, süteményeket, üdítőt a szervezők szívesen fogadnak.

A belépő családoknak 4000 Ft, ifjúsági és nyugdíjas jegy 1000 Ft, 26 év felett 1500 Ft. 14 éven aluliaknak a belépés ingyenes, és külön foglalkozásokat biztosítanak számukra. Minden tizedik eladott jegy után, tehát minden tizenegyedik belépő tiszteletjegyet kap.
Jelentkezni előzetesen a Hajdúdorogi Egyházmegyei Pasztorációs Irodában (Nyíregyháza, Bethlen G. utca 5., hepi(kukac)gorogkatolikus.hu), Vadász Viktóriánál (06-30-768-7821), a parókián, vagy a Bál előtt a helyszínen lehet.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú