A Fiatalok az Egyesült Világért Mozgalom fiataljai, vagyis az Új Ifjúság idén ismét nyári táborba hív mindenkit augusztus 15 és 20 között Kőszegen!

Miről is van szó tulajdonképpen? Arról, hogy ne csak felszínesen érezzük jól magunkat, hanem tartalmas napokat töltsünk együtt. Ahogyan a korábbi években, most is az életnek egy egészen speciális, kicsi modelljét szeretnék megvalósítani a szervezők, amely nélkülözhetetlen érett, teljes emberré válásunk útján. A cél egy olyan tartalmas életstílus közvetítése, amelyben együtt fejlődik lelkünk és testünk.

Azaz számtalan olyan olyan programban részt vehetsz a táborban, amely nem hiányozhat egy fiatal életéből: lesznek közösségi játékok, amelyben megismerkedhetünk egymással; lelki programok, ahol közelebb kerülhetünk a kölcsönös szeretetre épülő egyetemes testvériség ideáljához; szociális és fizikai munkák a városért a helyiekkel karöltve, fórumok, beszélgetések, sport, pihenés, esti táncház, fergeteges party és meghitt teaház.

Jelentkezz a táborra most!

Mindezeken keresztül szeretné megmutatni a fokolare lelkiség ifjúsága, hogy a tevékeny szeretet felhívás, példa és jel mindenki számára. Ez a tábor arra hív, hogy lépj ki a passzivitásból, vedd észre a szükséget magad körül, és talentumaid felhasználásával merj tenni másokért! Nézd új szemmel a melletted élő embert és a hétköznapok jelenségeit! A tábor mottója: Bejött az Élet! S hogy miért? Gyere, találjuk ki, dobjuk össze!

Kérdéseidet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldheted! Keresd az eseményt facebook-on!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú