A tavalyi óriási érdeklődés és arcotok öröme arra ösztönzött bennünket, hogy 2014-ben a shoeshine.hu több testvér közösséggel karöltve megrendezze a "Clubnight at Loyola Café" második állomását! Így most büszkén és örömmel jelentjük be, hogy 2014. június 28-án 20.00 órától ismét egy giga nagy, exkluzív bulira várunk benneteket a budapesti Loyola Café és a Párbeszéd Háza party arénájába, hogy keresztényként újra igényesen szórakozhassunk együtt!

A shoeshine.hu bemutatja: Clubnight at Loyola Café volume 2! Jelentkezz most, gyere el 2014. június 28-án a Loyola Caféba és tombolj velünk hajnalig! Mindenki tudja már, hogy mit jelent ha a shoeshine.hu bulit rendez. Ha mégsem, nézd meg a partsorozatról készült filmünket, vagy olvasd el korábbi cikkünket.

Mint mindig most is hozunk nektek egy fergeteges bulit, pezsgő táncteret, finom italokat, szendvicseket, sok ismerős és új arcot! A csúcshangulatot több kiváló lemezlovász biztosítja nektek. Zenélni fognak a gödöllői klub rezidensei, San, Huszár és Petróczki, de vendégünk lesz Silversound is!

Figyelem, minden jegy lefoglalásra került, a regisztrációs rendszer már csak várólistás foglalásokat fogad!
(A várólistán lévőket e-mailben értesítjük június 27-én)

 

Amit kérünk:
- Regelj be minél előbb!
- 1000 HUF pszichoszociális támogató hozzájárulás
- Hozz magaddal egy raklapnyi brutális partihangulatot!
- Légy ember közöttünk!

Hogy hová, mikor gyere: 1085 Budapest Horánszky utca 20. Loyola Café, 2014. június 28. (szombat) 20:00 óra!
A belépő előzetes regisztráció esetén 1000 Ft, a helyszínen 1500 Ft. Jelentkezni itt tudsz! (
A jelentkezési határidő 2014. június 26. 23:59. Ne maradj le!)
Ha kérdésed van, vagy szívesen segítenél az előkészületekben, írj a clubnight(kukac)shoeshine.hu címre!

A jelentkezéssel nemcsak olcsóbban juthattok belépőjegyeitekhez, de nagyban megkönnyítitek a szervezők munkáját is. Emellett ne feledjétek, hogy a buli időtartama alatt akciós árakon juthattok hozzá minőségi nedűkhöz. Amennyiben előzetesen nem regisztrálod magad a rendezvényre, illetve a férőhelyek száma betelt, sajnos a helyszínen már nem lesz lehetőséged jegyet vásárolni a rendezvényre. (A buli korhatáros: 16-35 közöttiek jelentkezését várjuk.)

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú