Te is pontosan tudod, hogy széles Magyarországon 2014 nyarán temérdek igazán jó, keresztény nyári fesztivál és tábor vár a tikkasztó hőségben. Azt is tudjuk, hogy nincs jobb egy nyári éjszakánál, ha barátokkal, közösségben töltheted, legyen az a Balaton partján, vagy épp egy nyüzsgő város főterén.

Annak érdekében, hogy a nyarad még jobb és még gazdagabb legyen, úgy döntöttünk, idén nyáron a shoeshine.hu KúttúrálisPartyPakkját felpakoljuk egy buszra és országjáró Summer Party Tour-ba kezdünk! A méltán híres keresztény partikultúra sorozatot instant szállítjuk nektek 2014-ben, a legjobb nyári fesztiválokra!

Keverő, lemeztáska, miegymás és irány:

- a Szélrózsa - július 19 @ Soltvadkert
- a Crosssound 0. nap - július 31 @ Vajta (Zichy kastély)

- a PartFesztivál - augusztus 16 @ Balatonkenese
- az Újifi Tábor - augusztus 19 @ Kőszeg

S, hogy kiket vesz fel útközben Feribá a sorfőrünk? Érkezik a túrné busszal a közhangulatokért felelős, mindig éber szociálpedagógiai főattasé: bazsik V Ádám. A jelenleg is kezelés alatt álló, házbontásért felelős fővállakozó: Husz-art Domonkos. A csendes gyilkos, mixernagymester: Silversound István. A mindig álmos, fül-or-gépész hángérien music master: Petróczki Pöcz András. A bakelit függő, földalatti zenész: Zsolczai SAN Tamás.

Szóval mi viszünk egy tonna gigaparty hangulatot, fél tucat lemezlovászt, sok-sok őrjítő változatos zenét, meg homokozó lapátot. Készüljetek fel rá, hogy megyünk, házat bontunk, visszajövünk. Találkozunk! 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS