„Van nekünk Istenünk, akit mi tisztelünk: ő ki tud minket szabadítani az izzó tüzes kemencéből, és ki tud szabadítani a te kezedből is, ó, király! De ha nem tenné is, tudd meg, ó, király, hogy mi a te isteneidet nem tiszteljük…” (Dán 3,17–18.) Szeretnél egy különleges fesztiválon részt venni? Szeretsz bulizni, de lelki feltöltődésre is vágysz? Koncertre is mennél, de jól esne egy meghitt beszélgetés? A Csillagpontot neked találták ki!

Bodajk, Debrecen, Sárospatak, Fadd-Dombori és Mezőtúr után idén Tatán, a Tatai Olimpiai Központban rendezik meg az egyik legnagyobb református találkozót, melyet 2003 óta, hagyományosan kétévente szerveznek meg, és évről évre több látogatót vonz. A fesztivál egyik különlegessége, hogy hatszáz önkéntes közel kétéves munkája teremti meg minden mozzanatát az adminisztrációs munkáktól a szálláson át az étkeztetésig.

2015 a bizalom éve – a főelőadások témája is ez. Bizalom a mindennapokban, kapcsolatainkban, döntéseinkben, a nehéz időkben, Istenben. Dániel próféta történetén keresztül érthetjük meg a mindenen át kitartó bizalom csodáját, majd az elhangzottakról kiscsoportos beszélgetéseken vitázhatunk.

Napközben elcsendesedés, ismerkedés, sportolási lehetőség, esténként Mary PopKids, Magashegyi Underground, Keresztkérdés koncert, közös éneklés, táncház, felszabadult hangulat – négy helyszínen, közel száz programmal készülnek a szervezők. A kikapcsolódás mellett találkozási pont, ahol keresztényként szabadon beszélhetsz a világról, a saját látásmódodról, hitedről és Istenről.

Szeretnél részt venni? A fesztiválra a Csillagpont oldalán április közepétől regisztrálhatsz egyedül vagy csoportosan.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú