2015 sem telhet el Új Ifjúság tábor nélkül! A Fiatalok az Egyesült Világért, az Új Ifjúság, a Fokolare Mozgalom ifjúsági ága. Az idei nyári táborukat ezúttal augusztus 18-23 között rendezik meg egy Pesthez közel eső, bájos, dunaparti kisvárosban, Vácon.

A Fiatalok az Egyesült Világért tábora egy olyan lehetőség, ahol majdnem egy heted van rá, hogy kortársaiddal együtt élhesd meg azt, ami a mozgalom összetartó ereje és fő célja is egyben. “Amint akarjátok, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is akképpen cselekedjetek azokkal.” Ez az aranyszabály a mozgalom egyik mottója, és a táborok során is innen indul ki minden, legyen szó önkénteskedésről a városért, vagy a különböző tárasas együttlétekről, közösségi alkalmakról, esti beszélgetésekről.

A mozgalom mögött olyan fiatalok állnak, akiknek a szívén van az, hogy a Krisztusi szeretetben levő egységet élje meg a korosztályuk, ezért fáradoznak azon, hogy olyan programokat hozzanak létre amivel hidat képezve hozzásegíthetnek másokat is ahhoz, hogy az evangéliumot ne csak a templomban hanem a hétköznapjaikban is meg tudják élni.

A tábor ideje alatt a résztveőknek lehetőségük van egy olyan kultúrával azonosulni, amit visszatérve az otthonnaikba, iskoláikba, munkahelyükre is be tudnak építeni és megtudnak élni.

Ha közösségbe vágysz, ha a szeretnéd jobban megélni az egységet vagy ha szeretnéd megtudni, hogyan segíthetsz jobban a környezetedben élőkön, ha szeretnél többet megtudni a 21. században is élhető kereszténységről akkor itt a helyed! További információért klikk ide!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú