Isten újat cselekszik az egész világon. Akármerre fordulsz, hallod az imára szóló hívást: ima városokért – ima a nemzetekért. Akármerre nézel, írásokat látsz, melyek imádásra, dicsőítésre és közbenjárásra hívják Isten népét.

Számos új imakezdeményezés születik, imavirrasztásokat tartanak, imaláncokat szerveznek, az imádság házai növekednek gomba módra szerte a világon. Erős hívást tapasztalunk az imában való megújult buzgóságra. A hívást mindenütt halljuk a keresztény egyházakban, Isten visszahívja Egyházát az emeleti terembe! Ez a hívás Isten egész népének szól – itt az idő, hogy felébredjünk az álomból – itt az idő, hogy megerősödjünk újra a Lélekben – itt az idő, hogy megújuljunk – itt az idő, hogy az Úr szenvedélyes imádóivá váljunk és hatásos eszközévé a közbenjárásnak az Egyházért és a világért! Az imádság háza mozgalom is ennek az imára szóló hívásnak a része. Világszerte több ezer imádság háza született az utóbbi 20 évben, és a számuk minden évben növekszik. Az imádság házak a szüntelen imádság és közbenjárás helyei, ahol nem szűnik a szenvedélyes dicsőítés és ima napi 24 órában, heti 7 napon át!

;

Akarsz megmártózni a szüntelen imában? Akarod megtapasztalni a dicsőítés ilyen erejét? Akarsz része lenni annak, amit Isten a mi korunkban tesz? Érzed a felelősséget városodért, nemzetedért, az egyházért, akarsz közbenjáró lenni? Gyere el az Imádság Háza Konferenciára és tudj meg többet minderről, lásd az Úr csodáit, szemléld az Ő Arcát, fogadd be frissítő Lelkét!

További információ és jelentkezés: www.imadsaghaza.wix.com/konferencia
Az idei konferenciára Johannes Hartl jön fő előadónak, aki az Augsburgban működő Imádság Háza alapítója és vezetője. Ott már 4 éve éjjel-nappal folyik a dicsőítés és közbenjárás.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú