A felelős és etikus üzletvezetés a gazdasági verseny körülményei között is megtérül, és olyan előnyt biztosít, melyet más vállalatok nem tudnak elérni.

 

Ebben a témában hirdet pályázatot a Keresztény Értékmegőrző Egyesület egyetemisták, főiskolások és 25 év alatti vállalkozók részére. 

A pályázat tárgya: 3-5 oldalas rövid tanulmány, „Az üzleti vezető hivatása”című kiadványban meghatározott hat alapelv gyakorlati teljesíthetőségéről – a pályázat kiírói nem tankönyvi szöveget, jegyzeteket vagy tananyagot, hanem saját gondolatokat és ötleteket várnak.

Pályázat beadásának módja: e-mailben, jeligével, az alábbi címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az adatlapot az alábbi címre kell beküldeni 2016. január 11-ig: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Határidő: 2016. január 18. 

A pályázat díja: 100.000, 60.000 és 40.000 Ft. és a pályázatok megjelenése az első három helyezett részére, valamint a nyertessel rádióriport készül. A nyerteseket a 2016. január 23-i konferencián hirdetik ki.

A pályázatról további információ itt található. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú