A shoeshine.hu égisze alatt filmjeink célja mindig az volt, hogy tettekre, gondolkodásra sarkallja nézőinket, olyan emberi és keresztény hitünkből fakadó értékek mentén, melyek építeni tudják társadalmunkat és közösségeinket.

Alkotói közösségünk 2019-ben is tartogat meglepetéseket. Az idei évben három nagyszabású, mély és érdekfeszítő témát dolgoztunk fel egy-egy dokumentumfilm keretében. Ezek bemutatójáról hamarosan írni fogunk.

Emellett idén ismét új dokumentarista filmek gyártásába kezdtünk és azt szeretnénk, ha ezekhez ti is adnátok ötleteket! Küldjétek meg azt a téma javaslatot, amiből idén szerintetek dokumentarista filmek kellene készíteni! Mi pedig a megküldött témák közül egyet kiválasztva, igényes és maradandó alkotást készítünk az ötlet szerzőjével közösen! Olyan témákat, helyzeteket, történeteket, személyeket keresünk, melyek számotokra igazán építő, felemelő, meghatározó értékeket tudtak adni.

Ötleteiteket, javaslataitokat az alábbi email címre várjuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az ötleteket az alábbi formában várjuk. Írd le egy mondatban a téma pontos megnevezését, más szóval, mi lenne a filmed (munka)címe. Ezt követően írj róla minimum fél, maximum egy oldal rövid, lényegre törő kifejtést, melyben elmondod, hogy szerinted miért fontos ez a téma, számodra miért volt meghatározó, neked személyesen miért fontos, mit adott, vagy mit jelent. Írd le azt is, hogy szerinted ennek az ötletnek a megfilmesítése mit adhat a ma élő embereknek, fiataloknak.
A filmötletek beküldésének határideje: 2019. január 26. 12.00

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú