Február 28-án, este 8 órától indul útjára CommonPost beszélgetéssorozatunk második évada, melyben ismét őszinte és izgalmas témákat hozunk nektek.

Első rész: 2021. február 28. - 20.00 "Lombikprogram, vagy örökbefogadás? Istent játszunk, vagy élünk az Isten adta lehetőségekkel?"

Amiről beszélgetünk: Mit él át valójában egy család, amikor meddőségi krízisbe kerül? Mi az őszinte valósága egy olyan családnak, ahol lombikprogram segítségével született gyermek? Miért fontos, hogy az egyházak, a felekezetek állást foglaljanak a témában? A sokszor ítélkező és pusztán megbélyegző hozzáállás helyett van más megközelítés ebben a kérdésben? Lehetőség vagy bűn a lombikprogram? Lombik vagy örökbefogadás, van jobb, rosszabb? Hol húzódik a határ, mikor nyúlunk bele hibásan az isteni teremtésbe, mikor nem? Mit szeretne valójában az Isten a teremtésben?

Vendégeink: Dr. Beer Miklós, a Váci egyházmegye nyugalmazott püspöke, Pongrácz Máté, evangélikus lelkész, Pongráczné Győri Boglárka, evangélikus lelkész és Egri-Nyári Barnabás, baptista iskolalelkész.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú