"A Spirit Klub egy fiatalos, felekezetközi találkozó(pont), érdekes személyekkel, együttesekkel. Célunk, hogy azok, akik idelátogatnak, találkozzanak Jézussal." - Ma ezzel a mondat fogadja, a versi Meli Disco helyén újjászülető, Spirit Klub facebook oldala a látogatókat.

Elsőre azt mondhatja mindenki, hogy részeg vagyok, vagy csak álmondtam az egészet, de előrebocsátom: tessék megkapaszkodni, itt tényleg vannak még csodák! A korábban, elős sorban drogügyeiről és mélységéről híres veresi Meli Discso ma, azaz idén év elejétől, keresztény közösségi térré formálódik.

A Spirit Klub, egy olyan kreatív, keresztény klub, ahol örömmel látnak - felekezeti hovatartozástól függetlenül - mindenkit. A klub újdonsült szervezőjének célja, hogy itt minden látogatónak lehetősége legyen arra, hogy fiatalos, lendületes estéket töltsön el Jézussal a középpontban. Ugyan még nagyon gyerekcipőben jár az új forma, de a tervek szerint hétről-hétre egyre színesebb, változatosabb műsorokat szeretnének kínálni, sok helyről érkező fellépőkkel, együtesekkel.

Erős Tibor, aki jelenleg a klub koordinálást végzi az alábbi célokat fogalmazta meg: "Meggyőződésünk, hogy nagyon sok értékes ember él közöttünk, akiket szeretnénk itt megszólaltatni. Terveink szerint, a programban lesznek ismert és kevésbé ismert magyar hívő együttesek, külföldi csapatok, beszélgetések érdekes, izgalmas személyekkel, bizonyságtételek, imameghallgatások, színház, képzőművészet. A témák közt szerepelne: a társválasztás, közösségi élet, a bennünk levő tehetség felismerése és kibontakoztatása - bíztatás és bátorítás az elkötelezett keresztény élet megélésére."

A klubestek jelenleg szombatonként 19-22 óra közt kerülnek megtartásra. A részletes, aktuális programról a hely újdonsült facebook oldalán értesülhetsz. Ha további kérdésed, ötleted, javaslatod lenne, arra is van lehetőség, hogy megoszd a szervezőkkel. írj a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. Ez az a hely amiről még tutira hallani fogtunk!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú