A Váci Egyházmegye ifiirodája és a TVShoeShine között született egy együttműködési megállapodás, melynek fényében szorosabbra fűzzük együttműködésünket és hatékonyabbá tehetjük filmjeink készítését. Az ifiiroda delegálni fog stábunkba egy önkéntes csapatot. Ők a TVSS koncepciójába illeszkedő filmeken kívül az ifiiroda egyéb filmes megbízásait is szolgálják, és egyúttal a Váci Egyházmegye ifjúságának hivatalos videóstábját is képezik. Az együttműködés és önkéntes csapat révén a TVShoeShine, tevékenysége egyik arculatának megfelelően az egyházmegye ifjúsági videó csatornájaként is fog működni ezután.

Kérjük, olvasd el figyelmesen az alábbi felhívást!

Amiért most lopjuk értékes perceidet az az, hogy ebbe a filmes csapatba olyan ifjakat (fiúkat, lányokat egyaránt) keresünk, akik szívesen vennének részt az internetes tv adások elkészítésében, szerkesztésében!
Ha van némi affinitásod, tapasztalatod, hogyan kell egy filmet megvágni, felvenni, adást szerkeszteni, riporterkedni... ha fogtál már a kezedben kamerát, mikrofont és szívesen alkotnál képeket profi cuccokkal, vagy egyszerűen csak érdekel a filmes-tévés misszió, keress meg bennünket bátran!

Ha jártas vagy SonyVegas, FinalCut, PremierPro, Adobe AfterEffects, AVID használatában, és szívesen vágnál kisebb filmeket, örömmel fogadjuk segítségedet, szükség van rád!
Továbbá, ha szeretnél szélesebb körben ismerkedni keresztény, értékes fiatalokkal a Váci Egyházmegyében, sőt akár az egész országban, és valóban érdekelnek a körülötted lévő emberek, s az élet nagy kérdései – ez esetben se hezitálj – gyere velünk, ragadj mikrofont!

Sőt, ha van egy jó filmes ötleted, vagy lenne olyan téma, amit szívesen néznél vissza, mert értékesnek találod, biztosra vesszük, hogy nagy örömet szerzel nekünk vele. Oszd meg bátran ötleteidet velünk, és hozz akár egy teljes filmes koncepciót. Mi adunk kamerát és egyéb segítséget, hogy az ötlet megvalósulhasson.

Szóval, ha van kedved és érdekel ez az újfajta "misszió", keress minket bátran! Most szükség van Rád!
Jelentkezés és bővebb információ az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú