Két „bolond” fiú már régebben is hívott bulizni Gödöllőre. Nagyon lelkesek voltak, és mindenfélét beszéltek, csak hogy menjünk minél többen. Azt gondoltam, átverés, hogy a Gödöllői Királyi Kastély épületében lesz a buli; na perszeee! (Nem mintha ez annyira fontos volna!)

A nyárindító 'Miami" partyra aztán végre eljutottam. Sokat számított, hogy személyesen hívtak. Hozzá kell tennem, hogy nem csaptak be! Mert mégiscsak a kastélyban roptuk egész éjszaka! Mint a mesékben…

Kell bolondozni, ugrálni, sikítani, tombolni! És itt lehetett. Méghozzá iszonyatosan jó zenékre. Gratuláció és köszönet a talpalávalóért a dj-knek. Szeretek bulizni, koncertre járni, mindenem a tánc. És azt is szeretem, ha körülöttem is tombolnak. Most is igyekeztem motiválni a többieket, hogy ők is jól érezzék magukat. És engem is motiváltak a nálam őröltebbek. Biztonságban éreztem magam, mert ott voltak a barátaim, és más lelkes, megbízható, „hasonszőrű”, keresztény fiatalok. Nem kellett tartanom semmiféle atrocitástól, mint más bulikon.

Már nem tudom, hogy kitől hallottam, de nagyon megjegyeztem: „lehet bulizni, csak vidd magaddal Jézust is!”

Nóra

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú