Húsvét vasárnap este, a nagyböjti várakozás után úgy döntöttünk, hogy Krisztus dicsőségére (ugye!) locsolóbulizunk egyet. Hála Istennek egy csomó jófej fazon van a nepumuki közösségben, akik penge teaházat, illetve egyéb termeket faragtak a közösségi ház különböző helységeiből, szóval valóbban, mikor odaértünk már egy feldíszített ház várt minket. Idén picit kompresszálva lett a dizsi az érdeklődés hiánya miatt, ellenben annál hangulatosabbra sikeredett a teaház Szab, és Lilla vezetésével. Velem is megitattak valami tejes-rumos gyönyört, egész finom volt.
A kedves rendező hölgyemények, akik többnyire sárga-fekete ruciban pompáztak, azért tettek egy erős kísérletet, a buli elején, hogy némi humoros játékkal fokozzák a hangulatot, de sajnos a férfi közönség tutyimutyisága miatt nehezen kivitelezhetőek voltak az elénk állított feladatok. Majd legközelebb... Ráztunk, ettünk, ittunk, szondát fújtunk, és egy picit vízipipáztunk... kb. így lehet leírni az est hátralévő részében történteket.
És persze csak hogy teljes legyen a kép a TVSS -is kint volt az eseményen, szóval ha a Huszár barátunk megvágja az anyagot, akkor meg is lehet majd nézni...

Zárójelben jegyzem meg, hogy a bulit követő hajnali "locsi-pocsi" sem volt egyszerű hajnali 4 kor, Zsolt atyánkkal az élen... Úgy is fogalmazhatnék, hogy igaz, sokat látott ember vagyok, de Zsolt atya permetezővel a kezében sok emlékképemet kitörölte kis fejemben azért, hogy oda egy életre bevésse magát. 

Jövőre ugyanitt...

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú