Én nagyon-nagyon jól éreztem magam. Jó volt belepillantani egy másik közösség életébe, hogy ti (fősulis hittan) hogy csináljátok a dolgokat. Nagyon jólesett, hogy nyitottak voltatok irányomban, ezzel nekem is sokat segítettetek, hogy oldottabb legyek. A legjobb a négyszékes játék, a strand, és az esti sütögetés volt. A lelki dolgok meg más kategória, de felrázott és erre most szükségem volt. Örültem, hogy ott lehettem.

Kovács Márti

 

Idén immár sokadszorra is elmentünk a főiskolás táborba és az elmúlt évekhez hasonlóan nagyon jól éreztük magunkat. A régi jól összeszokott csoporthoz csatlakozott még pár „új” ifjú is, akik nagyon hamar megtalálták a helyüket és beilleszkedtek a közösségbe. Péter atya vezetésével sok új dolgot tanultunk a bűn elleni harcról. Új, eddig észre nem vett, vagy akár csak elfeledett vagy figyelmen kívül hagyott fegyvert kaptunk, amelyekkel a mennyei Hazáért harcolhatunk.

Ezen kívül sokat játszottunk, énekeltünk, egy kicsit sportoltunk és strandoltunk is. A játékok jó hangulatban teltek, nem volt hiány a nevetésben és a vizes fűben való esésekben sem. Sőt, a tábor alatt még azt is gyakorolhattuk, hogy hogyan együnk az étteremben kés nélkül (mert nem mindig jutott :)).

Az utolsó este pedig egy tábortűz melletti sütögetéssel fokoztuk az egyébként is jó hangulatot, éjjel pedig Szentségimádást tartottunk. Én nagyon jól éreztem magam, és talán többünk nevében mondhatom, hogy várjuk a jövő évi tábort.

Winkler Barnabás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú