Nehéz az iskolatáska? Még mindig emlékszel rá ki mellett ültél általánosban?; Melyik tételt húztad a matek érettségin vagy, hogy hányszor mentél UV-zni Analízisből, vagy Anatómiából?

Itt egy pályázat, ahol megmutathatod kedvenc iskoládat, ha aktívan koptatod még a padjait, de az sem baj, ha már csak halványan derengenek az emlékek. Itt az alkalom, hogy bemutasd az épületet, az osztálytársakat, a matektanárt, a portás bácsit, a titkos bevéséseket az öltözőben…
Vagyis mindazt, amitől neked örök emlék marad és amiért, másoknak is ajánlanád.

Kik pályázhatnak? à 7-99 éves korig mindenki, aki úgy érzi így vagy úgy, de maradandó élményt hagyott benne az általános/közép/főiskolája.

Milyen kategóriákban pályázhatsz? à Fényképekkel, szöveggel és videóval.

Nyereményekà a fődíjas pályázati anyagért 1.000.000 Forint jár, mindhárom kategóriában a közönségdíjas alkotás beküldőjének jutalma 100.000 Forint. A legaktívabb iskolák pedig eBook-kal lesznek gazdagabbak J

Feltételek à A videó hossza maximum 60mp, maximális mérete 50MB, a formátuma pedig avi, mpg, mov, vagy wmv lehet. A Képek maximális fájlmérete 2MB, formátuma pedig jpg, gif vagy png lehet. A szövegek maximális hossza 4000 karakter.

Beküldési határidőà 2009. december 1.

Össze lehet fogni barátokkal, osztálytársakkal, tanárokkal, mutassátok meg, hogy tiétek a legjobb suli!

http://www.eneletem.hu/

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú