Ahogy már hallhattátok, láthattátok idén először nem szóló táborba megy a gödöllői ifi, hanem egy közös Galgamenti ifitáborba, mely Tápiószentmártonban kapott otthont, július 10-13 ig. (A kistestvéreknek már 7-én jelenésük van).

Erre a táborra, ahogy a Váci Egyházmegye más régióiban is, természetesen a régióból minden fiatal jelentkezhet. A táborra, a gödöllőiek számára, a megszokottakkal ellentétben, jelentkezni kell!

Ki kell tölteni egy jelentkezési lapot, melyet a kitöltés után május 25 -ig el kell jutatni a lapon feltüntetett címre, vagy plébános atyádnak vagy Zsolt atyának, aki továbbítja azt a megfelelő helyre. A jelentkezési lap letölthető itt.(A jelentkezési lapokat hittanon ki fogjuk osztani, jó lenne ha egy vagy két héttel később visszahoznátok. A legegyszerűbb, ha Zsolt atya, vagy valamelyik csoportvezető kezébe nyomjátok.) Minden szükséges infó a jelentkezési lapon megtalálható! A táborban az egész Galgamenti régió képviselteti magát az előrejelzések szerint. És hála Istennek a kistestvér kongresszus is jó hírekkel és eredményekkel kecsegtet.

A táborra a jelentkezési lap hamarosan letölthető a http://www.tapio.hu honlapról. Itt a Kincseink között a tábor előadásai is olvashatók. A tábor költsége maximum 6000 Ft, de senki ne maradjon otthon anyagiak miatt, szívesen segítünk, de jelentkezési lapra írja fel kérését. Figyelem! A Galgamentén május 25-ig szeretnénk megkapni a kitöltött jelentkezési lapokat.

Módosult az időpont! Május 25-én, vasárnap délután fél 2-kor, Gödöllőn az új, Szentháromság templom közösségi házában lesz a tábor-előkészítő megbeszélés, ahova várjuk azokat, akik szervezőként, csoportvezetőként, segítőként bekapcsolódnának a fiatalok közül, de hitoktatók és atyák közül is.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú