A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Ifjúsági Bizottsága 2013. július 24. és 29. között HungaRio néven országos ifjúsági találkozót szervez Pécsett. A találkozó - a 2008-ban tartott Magyar Sydney-hez hasonlóan - a Rio de Janeiróban megrendezendő Ifjúsági Világtalálkozóval párhuzamosan zajlik majd, azt mind lelkiségében, mind programszerkezetében követi, s ily módon - természetesen egyéni hangot megütve - az IVT arculatát is kívánja egyszerre követni és újraértelmezni.

A nemzetközi találkozó mottója: „Menjetek (tehát), tegyétek tanítványommá mind a népeket!” (Mt 28,19), mely mint alapgondolat a magyarországi rendezvényt is meghatározza.

Ez alkalomból logópályázatot hirdet a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Ifjúsági Bizottsága fiatalok számára! Álmodjátok meg, és vessétek papírra (képernyőre) azt a logót, amelyet elképzeltek a HungaRio számára. A logó fejezze ki magyarságunkat, összefogásunkat és Egyházhoz tartozásunkat; színvilága harmonizáljon a központi Rio de Janeiró-i arculat színvilágával; kivitelezése legyen fiatalos, ötletes!

Megfelelő számú és minőségű pályázat beérkezte esetén a HungaRio Előkészítő Bizottsága választja ki a nyertes pályamunkát, amely az országos találkozó hivatalos logója lehet. A győztes pályázót az országos találkozón díjazza majd az Ifjúsági Bizottság.

Az IVT logójának két verziója elérhető az alábbi linkekről:
1. verzió
2. verzió
Ezek a logók nem módosíthatók, de újraértelmezhetők: a magyar rendezvénynek saját logója és arculata lesz, amely azonban harmonizál a központi arculat grafikai kialakításával.

A pályázat határideje: 2012. október 31.
Leadási formátum: pdf
Leadás e-mailben: Kámán Veronika, (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Pályázhatnak: 16 és 35 év közötti fiatalok.

Sok sikert kíván a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Ifjúsági Bizottsága!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú