A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia anyagilag nem támogatja a magyar fiatalok riói kiutazását 2013 nyarán. Ehelyett a Pécsett, 2013. július 24. és 28. között tartandó HungaRio rendezvényt fogja támogatni és ide hívja a magyar fiatalokat.
Azok számára, akik önköltségi áron mégis vállalkoznak a Rio de Janeiró-i kiutazásra (egy csoportban bejelentve), a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Ifjúsági Bizottsága szervezi meg a kiutazást.
A jelentkezésre és az első részlet (65 ezer Ft) befizetésére 2013. januárjában kerül sor. További részletek az Ifjúsági Világtalálkozó Facebook-oldalán ad az MKPK Ifjúsági Bizottsága.

Költségek:
A magyarok számára az Ifjúsági Világtalálkozón való részvétel díja 538 brazil reál. Ebből a szervezők 5% engedményt adnak, ha január 31-ig befizeted azt. 1 BRL (brazil reál) = 112 Ft MNB árfolyammal számolva, így ez az összeg kb. 60 500 Ft-nak felel meg, hozzáadva a 26 BRL szolidaritási díjat, ami kb. +3000 Ft költséget jelent még. (Tehát a kedvezmény igénybevétele esetén a világtalálkozó költsége – utazással együtt – kb. 450 000 Ft.)

Aki ezen feltételek vállalásával szeretne kiutazni a Rio de Janeiró-i Ifjúsági Világtalálkozóra, az vegye fel a kapcsolatot az Ifjúsági Bizottsággal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú