Közösség, Élmény, Zene. Eme három csodás kulcsfogalom köré formálta a shoeshine.hu legújabb rendezvénysorozatát, mely 2014 januárjától indul útjának élőben, s online egyaránt. A rendezvénysorozat lényege ismét valami olyan, amivel eddig még nem találkozhattál. Házibuli, de mégsem… Koncert, de mégsem... Spontán sörözés, de mégsem… Egy olyan közösségi eseményt álmodtunk meg, melyben az igényes zene kapja a főszerepet, de emellett a kötetlen találkozásoknak is helye van. Ez pedig nem más mint a „ShoeShine Tune”.

A
ShoeShine Tune rendezvényei havi rendszerességgel jelentkeznek majd olyan helyszíneken, melyek mindannyiunk szívéhez közel állnak. De mi lesz ott?
A Tune rendezvényeken első osztályú underground dj szettekkel, igényes akusztikus koncertekkel, és a kötetlen találkozás lehetőségével várunk majd. Míg a legjobb barátaiddal átdumáljátok az estét, a háttérben a legkülönlegesebb zenéket fogják játszani nektek. S ha a kedved úgy tartja, még táncra is perdülhetsz.

 

 

De ne álljunk meg itt! Ugyanis az estékről egy speciális zenei show-műsort készít a ShoeShine stábja, hogy az élmény örök maradjon. A Tune-on ne számíts lerágott, rommá játszott kommersz darabokra és unalmas rádió „slágerekre”. A Tune arról a zenéről fog szólni, amihez te is kellesz, amit be kell fogadnod. Szélsőséges, de igényes zenével szeretnénk kedveskedni mindazoknak, akik a ShoeShine égisze alatt szeretnének eltölteni egy-egy könnyű estét.

Mint mindig, most is közösségben gondolkozunk, ezért várjuk olyan ifjú dj-k jelentkezését, akik nem "dávid gettára" gerjednek csupán, és szívesen mutatnák meg tehetségüket az underground vonalakon egy-egy adás, illetve rendezvény keretén belül. S persze olyan tehetséges zenészek leveleit is szeretettel várjuk, akik szívesen bemutatják saját szerzeményeiket a nagyközönség előtt. Írj a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, s zenélj nekünk!

Keresd a Tune rendezvényei itt az oldalon, a Tune adásait pedig kövesd a TV menüpont alatt. Találkozzunk! Hangolódjunk!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú