Bármennyire is bizarrul hangzik ez a cím, el kell ismernünk: az okostelefonok csak arra várnak, hogy jó célt szolgálhassanak.
A Pálferis közösség is halad a korral. Ugyanis nemrég tették közzé a Pálferi App-ot (ha mobilról olvasod a cikket, egy kattintással le is töltheted). Jelenleg csak Androidra érhető el, de már készül az IPhone-változat.

Az alkalmazás egy helyen gyűjti össze Pál Feri atya előadásait. Hallgathatod online, letöltheted őket és lejátszási listákat is gyárthatsz belőlük. Ráadásul ugyanitt értesülhetsz a blog és a facebook-oldal bejegyzéseiről is.

Jó hír ez mindazoknak, akik aggódnak a keddi közösség jövőjéért. Néhány hete ugyanis Feri atya egy bejelentéssel zárta az előadását: arra jutott, hogy abbahagyja a keddeket. Május végéig még marad a régi rendszer, minden héten egy-egy új témával készül. Szeptembertől pedig összefoglaló előadásokat fog tartani az elmúlt 18 évben elhangzott gondolataiból. És utána…

…utána vége? Dehogy! A pálferis közösség programjai továbbra is dübörögnek és számos tervük van a jövőre nézve. Közhelynek hangzik, de Pál Feri maradandót alkotott – mint láthatjuk, egy egész applikációra valót.

A közösség újdonságairól a honlapjukon tájékozódhatsz. Nálunk pedig május 29-ig továbbra is követheted a keddi előadásokat élőben!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú