A minap érkezett egy frissítés a Follow JC Go! játékomra. Végre itt az angol verzió!

Javában zajlanak az Ifjúsági Világtalálkozó eseményei Panamában, aminek reklámjaként indították útnak ezt a jópofa alkalmazást.

A Follow Jesus Christ Go! játék lényege, hasonlóan a PokemonGo-hoz, hogy az utcákat járva szenteket, boldogokat, bibliai személyeket és Mária-jelenéseket gyűjthetsz össze. Az alkalmazásról bővebben itt olvashatsz.

Angolul lényegesen könnyebb játszani, mert végre értem, amit olvasok, és nem kell minden szót kiszótározni, ráadásul sokkal több lett az összegyűjtendő személy.

Segítséget jelent, hogy a szent és a jelenés neve alatt fel van tüntetve az ország, ahol éltek vagy tevékenykedtek. A bibliai személyeknél az a könyv van megjelölve, ahol az adott személy szerepel.

És ez még nem minden!

Rájöttem, mire való a kegyelem-gyűjtés! Ha templom, kórház, vagy temető közelében jársz, gyakorolhatod az irgalmasság testi és lelki jócselekedeteit egy kis bor/víz - kenyér - kegyelem felhasználásával.

Néhol még hiányos az angol fordítás, de így is abszolút érthető és élvezhető az alkalmazás. Most, hogy bővült a játék, van kedvetek alakítani egy magyar csapatot? Kommentbe írhattok ötleteket csapatnévre!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú