Szórakozás? Buli? Zene? Haverok? Biztos sok fiatalnak a fejében megszületett már a gondolat, hogy hol lehetne a haverokkal egyet kikapcsolódni, bulizni úgy, hogy anyucinak és apucinak se kelljen óránként egy sms-t küldeni, ezzel az üzenettel: ,,Még éle” /,, Jól vagyok, jó a buli.”/ ,,Minden rendben”.
A legtöbb fiatalnak egyből Pestre és a pesti éjszakákra asszociál ilyen esetekben, ahova általában a szülők nem szívesen engedik gyerekeiket. Ez ellen szívesen ajánlanék egy sokkal kevesebb veszéllyel és sokkal biztonságosabb helyet, Gödöllőt.

Igaz újabban egy szórakozóhellyel kevesebb van, hisz ez évben bezárta kapuit a látogatók előtt az Agymosoda, de még így is rengeteg lehetőség van, ahol a fiatalok eltölthetik péntek estéiket. Koncertek és remek bulik helyszíne a Trafó, kicsit sötétebb partyk helye a CUE. Beszélgetni és játszani (csocsó; biliárd; dárc; stb.) vágyókat pedig a Nyolc, a Robinson, a Spíler, a Katlan és egyéb kocsmák várják.

Aki csak egy kávét szeretne inni, vagy egy kellemes élőzenés koncertet szeretne meghallgatni, annak a Tűztorony kávézót és a Novo Cafét ajánlhatom. Ha valaki pedig egyszerűbb szórakozásra vágyik csupán, elmehet a gödöllői moziba, ami nem rég megújult, hiszen már 3D-s filmeket is nézhettek itthon. Tehát ha valaki moziba akar menni, annak ne rögtön az Aréna jusson eszébe, a mi kis mozink is ugyan olyan jó, sőt olcsóbb is.

Természetesen az egyetem is sok szórakozási lehetőséget tartogat, ezek közül a gólyabál és a vizsgaidőszak utáni trafós bulik a leglátogatottabbak. Az egyetem ezen kívül táncházakat és egyéb bulikat is szokott tartani. A fentiek mellett, rengeteg kulturális eseményt is találsz a Gödöllő városában. A zeneiskola rendszeresen tart hangversenyeket pl.: nem rég volt az ifjú tehetségek koncertje.
A Művészetek Házában is rengeteg érdekes előadás várja az érdeklődőket. Keresztény szórakozási lehetőségek is várják a fiatalokat. Gödöllőn reformátusok, evangélikusok, baptisták és katolikusok is vannak. Péntek esténként a reformátusok ifijüket tartják, míg a katolikusok a Szentháromság templomban hittan órákon, majd a Klubban beszélgetnek korosztálytól függetlenül.
A klubról már hallhattál ezt-azt, hisz remek bulik helyszíne ez a közösségi tér. Ebben az évadban már megrendezésre került az Október-feszt a közös Szilveszter és egy Hervadásmentesítő locsoló-party is.

Mint minden helyen megfordult fiatal, csak ajánlani tudom, a gödöllői életet, mert bárhova is megy az ember péntek és szombat este mindig talál ismerősöket. Remélem ott leszel pénteken!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú