Kedves Testvérek, örömmel jelenthetem be, hogy nyakunkba szakadt a nyár! S ha még imitt-amott vár is rátok egy két UV, vagy álomvizsga, javaslom mártózzatok meg az Istennek gyönyörű országunkra hulló napsugarában. Utána pedig a vízben a strandon!
No, de még mielőtt elindulnátok a tengerpartra, vagy a Balaton selymes hullámai közé vetnétek habtesteteket, egy kihagyhatatlan Summer Grand Opening Party-ra szeretnénk meghívni benneteket Gödöllőre!

Miután a legutóbbi locsolóbulinak nagy sikere volt és mindannyian remekül éreztétek magatok ifi-klubunkban, úgy döntöttünk, hogy nem engedhetünk neki benneteket az idei nyárnak csak úgy, egy nyárnyitó parádé nélkül!
Tehát, mindenkinek aki él és mozog: június 30-án, szombaton 20.00-tól az ifigodollo.hu bemutatja: Nyárnyitó a Klubban!

Amivel várunk: summer-feeling, koktélok, napsütés, a megszokottan kiváló hangulat, remek zenék, totális hangzás, és rengeteg jó barát. "One more party Lacikám?" Majd' elfelejtem: az első ötven vendég meglepetést is kap!

Ha már nem rémlik milyen volt legutóbb... képek, videók itt! Jelentkezz! (minden kedvezményes jegy elfogyott!)


S hogy hova kell megérkezned: a Gödöllői Királyi Kastély kápolnája mellett lévő Klubba, ahol este 20.00-tól veszi kezdetét a napsütés… egészen reggelig.
Megjelenés:
hölgyeknek és uraknak egyaránt kellemes nyári szerelésben!
Belépő: Előzetes jelentkezés esetén 500 HUF, a helyszínen: 800 HUF. Emellett hozz magaddal kérlek egy tálca süteményt illetve üdítőt ízlés szerint.
Ahogy azt már a korábbi bulikon megszokhattuk, a mostani bulin is eszméletlenül alacsony árakon lehet majd sört és egyéb alkoholos italokat vásárolni.

Kérek mindenkit, hogy jelentkezzen a bulira, ezzel nagy segítséget adva nekünk a szervezésben.
Jelentkezési határidő a kedvezményes jegyekért: június 25. 12.00 (minden kedvezményes jegy elfogyott!)
A buli korhatáros: 16-35 közöttiek jelentkezését várjuk, tekintettel a régebb óta fiatalok idegzetére :)

Embernek teremtettünk, maradjunk is azok!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú