Az elmúlt esztendő végén ifi Klubbunk party-sorozatának talán legemlékezetesebb bulijával zártuk az évadot. Most a belső megnyugvás ideje van; A nagyböjt - úgy vélem - valahol annak az ideje, hogy átformáljuk énünket, hogy mikor Krisztus feltámadását ünnepeljük már egy új emberként lehessünk jelen a méltó ünnepen. S hogy hogyan kapcsolódik össze a két gondolat?
Már most a húsvéti öröm reményével szívünkben hívunk mindannyiótokat a gödöllői ifi-Klub következő bulijára. Az ifigodollo.hu party-sorozatának következő állomásaként bemutatjuk a remekbe szabott Hervadásmentesítő UV lila Locsoló-partyit!


Mit ajánlunk…? Jól ismert fergeteges bulit, jó hangulatot, pezsgő zenéket, finom italokat, szendvicseket, sok ismerős és új arcot, valamint felhőtlen ünneplést.
Ha már részt vettél valamelyik bulinkon, biztosan tudod, hogy mi az ami újra és újra visszahoz, ha pedig most készülsz először ellátogatni hozzánk, kedvcsináló gyanánt nézd meg a korábbi klub-partykon készült fotókat, videókat!
Dress code: valami UV aktív ruci!

Ha kedvet kaptál, minél hamarabb jelentkezz! Sok szeretettel várunk az ifigodollo.hu 2013-as Locsoló-partyjára!

Hogy hol, mikor? Gödöllői Királyi Kastély melletti ifi-Klub, 2013. március 31-én, 20:00 óra!
A belépő előzetes regisztráció esetén 600 Ft, a helyszínen 800 Ft.
(Amennyiben nincs rajtad UV aktív ruhadarab a belépő ára 800 Ft minden esetben.)
Fontos: Hozz magaddal egy tálca sütit, vagy apró rágnivalót!
Jelentkezni itt tudsz! A jelentkezési határidő 2013. március 27. 23:59.

A jelentkezéssel nemcsak olcsóbban juthattok belépőjegyetekhez, de nagyban megkönnyítitek a szervezők munkáját is. Emellett ne feledjétek, hogy a buli időtartama alatt eszméletlen olcsó árakon juthattok hozzá minőségi nedűkhöz.

Várunk benneteket szeretettel!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú