Szombaton kezdődik a ChrisTeens nyári tábora Isaszegen! A ChrisTeens egy evangéliumi keresztény tinédzser mozgalom mely a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Tinédzser Missziója. Minden nyáron együtt töltenek egy hetet 2-300 belevaló fiatallal.

A tábor lakói 13-18 éves tinédzserek, akik szeretik Istent, vagy szeretnék Őt megismerni. Ha nyitott vagy a bibliai értékekre, egy jó közösségre és persze szeretnél kikapcsolódni, feltöltődni, lazulni, (és tinédzser vagy) akkor ott a helyed! A kreatív tábori programok között szerepel a tehetségkutató est, az Igazi Valóságshow, ami egy pontgyűjtő akadályverseny - ahol az összegyűjtött bevétellel a Fitalalkorúak drogterápiás otthonát támogatják -, imaséta és még sok izgalmas fakultáció, szórakozási lehetőség!

Július 17-én pénteken nyitott nap lesz a táborban, amikor szeretettellátnak minden 13-19 év közötti fiatalt. A részvételhez csak gyors regisztrációra van szükség. A Christeens missziója, hogy fiatalon kereszténynek lenni és igazi barátságot kötni Jézussal a lehető legjobb dolog. Célul tűzték ki, hogy hatással legyenek a környezetükre és hogy a körülöttük élők is megtapasztalhassák mindazt, amiben hisznek! Színes és értékes programokat szerveznek egész évben, amiről bővebben itt olvashatsz!

forrás: www.christeens.hu

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú