Nem kell szomorkodni, a rossz időben is remek programot ajánlunk! 2023. február 4-én szombaton vár mindenkit a PontVeled!

Mi is ez?

Egyrészről egy jótékonysági esemény, melynek jegybevételét a Váci egyházmegye ifjúsági közösségeinek építésére fordítják, a beérkező adományokat pedig a súlyos balesetet szenvedett Földesi Levente és családja javára küldik el.

Másrészről egy összetett közösségi élmény, ahol Te is megtalálhatod a neked való programot, miközben megismerkedhetsz olyanokkal, akikkel hasonló élethelyzetben vagy.

A programok között megtalálod éppúgy Pál Feri atya előadását, mint a tánc és a buli lehetőségét, de kérdezheted a püspököt és lesz közös ima is a békéért. A családokról sem feledkezik meg a PontVeled stábja, mivel minden előadás alatt biztosítanak gyermekfelügyeletet.

Egy kis bálozás, egy kis imádság, egy kis buli és egy kis ismerkedés, mindez egy jó cél érdekében. Közösségeknek és egyedülállóknak, fiataloknak és felnőtteknek ajánlott. Légy részese a Váci egyházmegye legkomplexebb, egyben a jubileumi év utolsó eseményének 2023. február 4-én!

Részletes programot és további információt itt találsz: https://mente.hu/jubileumok/pontveled/

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú