Tudod, megpróbáltuk leírni, szavakba önteni, de... egyszerűen nem ment. A helyzet, hogy 2014. október 18-án eszeveszett party lesz a LÖK-ben! Ennyi. Tudom ezt még fel kell dolgozni idegileg. Jövünk! Új helyszín, új arcok, megszokott igényes szórakozás és fergeteg.

A shoeshine.hu bemutatja: Alkonyattól Pirkadatig Party a LÖK-ben! Jelentkezz most, gyere el 2014. október 18-án a LÖK-be és tombolj velünk hajnalig! Tudod, hogy mit jelent ha a shoeshine.hu bulit rendez, így most nem magyarázkodunk.

Lesz lehetőség az igényes szórakozásra, hozunk pezsgő táncteret, finom italokat, szendvicseket, sok ismerős és új arcot! A csúcshangulatot több kiváló lemezlovász biztosítja nektek. Zenélni fognak a Summer Tour rezidensei, San, Huszár, Petróczki és az MR2 dj: Silversound is! Aki ordít: bazsik V. Ádám.

Figyelem! Ahhoz, hogy bejuss a bulira két feltétel teljesítése szükséges: 1. Regelj be most! 2. Érkezz időben, hogy legyen helyed!
Ha 2014. október 10-ig beregelsz kedvezményesen juthatsz jegyedhez!

Amit kérünk:
- Regelj be (ez belépésed feltétele)
- Érkezz időben, mert ha a buli megtelik, már nem tudunk beengedni!
- 1000 HUF pszichoszociális támogató hozzájárulás
- Lazulj!
- Légy ember közöttünk!

Hogy hová, mikor gyere: 1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 3. Lágymányosi Ökumenikus Központ, 2014. október 18. (szombat) 20:00 óra!
A belépő: ha regelsz 2014. október 10-ig: 1000HUF, utána és a helyszínen: 1500HUF. Regisztrálni itt tudsz!
Ha kérdésed van, vagy szívesen segítenél az előkészületekben, írj a clubnight(kukac)shoeshine.hu címre!

A jelentkezéssel nemcsak olcsóbban juthattok belépőjegyeitekhez, de nagyban megkönnyítitek a szervezők munkáját is. Emellett ne feledjétek, hogy a buli időtartama alatt akciós árakon juthattok hozzá minőségi nedűkhöz a Café ElMondó jóvoltából!
(Fontos: Új beléptetési rendszert vezettünk be! Ennek köszönhetően a beléptetés érkezési sorrendben fog történni. Így a bejutásod csak akkor biztosított, ha időben érkezel! Ha a helyszín betelik, már nem fogunk tudni beengedi függetlenül attól, hogy mikor regisztáltál. A buli korhatáros: 16-35 közöttiek jelentkezését várjuk.)

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú