Már nincs hátra egy hónap a szezon legütősebb keresztény ifjúsági fesztiváljáig, a Máriabesnyői Mladifestig! Májusban két szuper programmal segítünk a ráhangolódásban és a kapcsolatépítésben.

1. Vitorlázz a Mladifest csapatával!

Bár az elmúlt napokban a májusi eső aranyba öltöztette az utcákat, szombatra jobb időt jósolnak a meteorológusok (köszi, Főnök!), ezért az első klubtalálkozót Agárdon, a Velencei-tó egyik vitorlásán tartjuk.

Időpont: 2018. május 26. (szombat)

Találkozó: Déli pályaudvar, a főpénztár előtt, 7:50 és 8:00 között. Keresd a mladifestes pólót viselő Leventét!

Indulás: 8:10. Ha önállóan szeretnéd megoldani az utazást Agárdig, akkor 8:30-kor találkozó a VVSI kikötőben, a vonatállomástól 5 perc sétára.

Egy szabadtéri misét követően behajózunk a tó közepére, csobbanunk egy nagyot, majd a parton eltöltött ebéd után ismét elmerülünk a habokban. A hivatalos program 9:00-től 12:00-ig tart. De nem esszük olyan forrón a kását: az előző Mladifest Klub Estet 20 óráig hirdettük meg és még éjfélkor is beszélgettünk. Szóval addig maradunk, amíg csak szeretnénk – vonat 30 percenként jön vissza Budapestre!

Eső esetén társasjáték és beszélgetés lesz a kikötőben.

Fontos: a hajóval több turnusban fogunk vízre szállni. A program létszáma max. 40 fő, ezért ha szeretnél jönni, akkor minél hamarabb jelentkezz a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen! 

Részvételi díj: 2500 Ft, ami a helyszínen fizetendő.

További információ a honlapon és a Facebook-eseménynél!

 

2. Gasztro est bibliai ételekkel a Nem adom fel kávézóban

Ha a víz nem a te világod, de szeretsz jó társaságban jókat enni és közben jóízű beszélgetéseket folytatni jó emberekkel, akkor ez a Neked való program! Gerlachfalvy Réka teológus hallgató és gasztroblogger vezetésével ezúttal a bibliai ízek világát fedezzük fel.

Miket ettek akkor és miket eszünk most? Hogyan készültek akkor és hogyan most? Miért volt előnyös és egészséges az akkori táplálkozás? Mit tehetünk a mindennapokban, hogy hasonlóan egészségesen táplálkozzunk?

Az este során méz, különféle sók, frissen préselt szőlőlé és még pár meglepetés kóstoló is lesz.

Időpont: 2018. május 29. (kedd) 18:00

Helyszín: Nem Adom Fel Kávézó (1086 Budapest, Magdolna utca 1.)

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A kávézó korlátozott befogadó képessége miatt a maximum létszám 70 fő. Jelentkezni szintén a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen tudsz.

További információ a honlapon és a Facebook-eseménynél!

Találkozunk a klubban!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú