Hiánypótló weboldal jött létre a közelmúltban. Ezentúl egy helyen láthatod a keresztény eseményeket, rendezvényeket és lelki napokat, felekezettől függetlenül.

Ha nem találod a neked megfelelő nyári tábort, vagy folyton lemaradsz a lelki napokról, dicsőítésekről, konferenciákról, vagy vallásos tartalmú programot keresel a hétvégére, akkor a keresztenyprogram.webnode.hu oldalt neked találták ki.

Rögtön a főoldalon lejjebb görgetve hónapok szerint találsz összegyűjtve programokat, de kereshetsz kategóriák szerint is. Vannak programok jegyeseknek és házasoknak, egyedülállóknak és párkeresőknek, gyerekeknek és fiataloknak, budapestieknek, vidékieknek, szolgálóknak és a csendességet kedvelőknek egyaránt. Akár még a helyszínekre, missziókra, közösségekre is rákereshetsz.

Nekem kifejezetten tetszett, hogy egymás mellett látom ajánlva a katolikus Tábor Hegyi Napokat, a Csillagpont református ifjúsági találkozót, az Emmanuel Közösség franciaországi találkozóját és a szalézi BoscoFesztet. Itt aztán tényleg mindent megtalálsz egy helyen!

Böngéssz bele bátran, biztos megtalálod a neked tetsző programot.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú