Nem múlhat el tavasz Nagymaros nélkül. Bár idén a járványhelyzet újragondolásra kényszerítette a szervezőket, de a találkozó nem vész el, csak átalakul: május 23-án, rendhagyó módon virtuálisan csatlakozhatunk a Nagymarosi Ifjúsági Találkozóhoz!

„Maradj otthon!” – szól a közérdekű felhívás. „Maradj velünk, Urunk!” – szól az emmauszi tanítványok kérése, amit a találkozó idei mottójául választottak. Szerencsére a kettő nem zárja ki egymást, így ebben a rendkívüli helyzetben sem kell egyedül maradnunk. Bárhol is leszel május 23-án, lépj be online a nagymarosi plébániakertbe, légy közösségben virtuálisan!

A főelőadást Fábry Kornél atya, a NEK főtitkára fogja tartani, a szentmise főcelebránsa pedig Erdő Péter bíboros atya lesz. Természetesen a fakultációk sem maradhatnak el: részt vehetsz Kerényi Lajos atya előadásán, csatlakozhatsz Farkas László atya és Balázs András atya Kérdezz-felelekéhez, ha pedig szívesen reflektálnál az aktuális járványhelyzetre, akkor ezzel kapcsolatban Varga Kapisztrán ferences atya vár egy izgalmas beszélgetésre. Ezen kívül körkapcsolás segítségével velünk lesznek az egyházmegyék püspökei és fiataljai, valamint külföldi misszióban szolgáló magyar testvérek is.

Csatlakozz te is az online találkozóhoz! Imádkozzunk együtt a betegekért, az őket szolgáló ápolókért és orvosokért, az idősekért és a járvány megfékezéséért!

Részleteket a találkozó honlapján és a Facebook eseménynél olvashatsz, valamint itt csatlakozhatsz az online közvetítésbe is!

Találkozunk #haMarosan! :)

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú