A shoeshine.hu immár tíz éve szervez bulikat szerte az országban keresztény értékrendű, vagy ahhoz kapcsolódó fiatalok számára. Az elmúlt években sikerült egyfajta értékes kikapcsolódási partikulturát teremtenünk, mely a valóban minőségi környezetről, az önfeledt, kulturált szórakozásról és közösségi élményről szól. Több mint harminc bulin vagyunk már túl, azonban a járványhelyzet miatt nekünk is alternatív utakat kellett keresnünk. Így húsvétkor egy online bulit tartottunk, melyhez akkor több ezren csatlakoztatok.

Június 13-án ismét egy különleges online bulit szervezünk. Szeretnénk még változatosabb zenei élményt nyújtani nektek, ezért most rezidens lemezlovászaink mellett olyan Dj-ket is meghívtunk, akik tehetségükkel még inkább színesíteni a tudják az este zenei palettáját.

Célunk ezzel az estével, hogy a Heaven’s Garden közönsége olyan DJ-k munkásságát is megismerje, akik zenéjükkel értékteremtő módon tudnak hozzájárulni a kultúrált szórakozáshoz. A valódi kultúrélmény fokozása érdekében a DJ szetteken túl rövid interjúkban beszélgetünk is fellépőinkkel hivatásukról és motivációjáról, valamint az elektronikus zenei kultúráról, a tiszta partikultúra mibennlétéről.

A zene több mint buli! Várunk benneteket online ezen a könnyed nyári estén a TRIP hajó teraszán!

Külön öröm mindannyiunk számára, hogy a korlátozások enyhítése miatt a hajó terasza nyitott lesz a közvetítés alatt! Szeretettel várunk bennetket szeméyesen is egy kellemes ital elfogyasztására a hajón!

Kapcsolódj Youtube-on, vagy Facebookon a party eseménybe és közvetítésbe június 13-án, 17 órától! Mi pedig élő kapcsolásban, garantáljuk nektek a legjobb zenéket és egy izgalmas kultúrélményt.

Csevegj bárkivel, és oszd meg a a közvetítést! Tinder helyett ismerkedj most a Heaven’s Garden első online partiján, hiszen itt az ország űberjófej arcai gyűlnek össze ismét!

Esemény itt!

Partnereink: Szemlélek.net | BonumTV | TRIP | Katolikus.ma

#TRIPliveparty #shoeshine #zene

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú