Hogyan élj meg napi 500 forintból? Ki az a NEPTUN? A BME vagy a Corvinus-e a jobb? Miért nincs őszi szünet a BME-n? Hogyan éljék túl a szerveid az egyetemet? Ki az a TO-s néni? Kihez vegyem fel a tárgyaimat? Melyik egyetemen sütnek melegszendvicset előadáson? Ki az az S. Oszkár? Hova tűntek a barátaim? Mi lesz most? Ki fog segíteni?

Lehet, hogy ezek eddig még nem foglalkoztattak nap mint nap, de amint megtudod, hogy felvettek álmaid egyetemére, előbb vagy utóbb rájössz, hogy ezek nem afféle kóbor bohémségek vagy gyenge poénok, hanem az egyetemi élet nagy kérdései.

A nagy kérdésekben egy közös: a HEGY Gólyatáborban ezekre is választ kapsz!

Mi az a HEGY?

A HEGY egy összegyetemi keresztény gólyatábor, ami immár 13. alkalommal kerül megrendezésre. A táborban hasonló értékrendű fiatalokkal tudsz 5 fergeteges napot eltölteni, kulturált módon, kényszerek nélkül, és persze választ kaphatsz a benned felmerülő égető kérdésekre. Mi több: számos egyetemi közösség bemutatkozik, így a tábor után se vesznek el az itt kialakult barátságok, és ti sem fogjátok elveszve érezni magatokat.

Keresztény gólyatábor? Hmm… Most akkor ez egy lelkigyakorlat?

Az se lenne rossz, azonban a HEGY egy gólyatábor, csupán keresztény keretek között. A szervezők nálatok pár évvel idősebb, 20-24 éves egyetemisták, többségében előző táborok résztvevői, akik szeretnék, hogy ti is átéljétek azt az élményt, amit egykor ők.

Mire számíthatsz?

Sportolásra, furfangos vetélkedőkre, a napnyugta vöröslő fényénél tartott borkóstolóra, fergeteges táncmulatságra (ha nem tudsz táncolni, nehogy elrettenj, kb. senki se tud, ezért vicces, és különben is lesznek gyorstalpalók) és még jó pár meglepetésre. Itt kiélheted sámán hajlamaidat a tábortűz körül, de a mély gondolatok is teret kapnak a kiscsoportos eszmecserék során. Remélhetőleg a vírus is elmúlik addigra. A szervezők igyekeznek minél több infót eljuttatni nektek, és ti is kereshetitek őket bármilyen felmerülő kérdéssel az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Hol, mikor?

2020. augusztus 6-10. Bodajkon

Kedvet kaptál?

Ha szeretnél többet megtudni, lájkold a HEGY Facebook-oldalát, kövesd őket Instagramon vagy akár TikTokon, hogy mindenről időben értesülj.

Ha ez még mindig kevés lenne, látogass el a honlapra, vagy nézd meg a tavalyi táborról készült videót és iratkozz fel a YouTube csatornájukra további tartalmakért!

Vár titeket augusztusban a HEGY Keresztény Gólyatábor szervezőcsapata!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú