A Sapientia Főiskola szeptemberben indítja Keresztény Társadalmi Elvek a Gazdaságban (KETEG) kétéves posztgraduális képzését, melyre augusztus 23-ig még tudsz jelentkezni!

Mit takar a KETEG?

A KETEG a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola „Keresztény Társadalmi Elvek a Gazdaságban” szakirányú továbbképzésének rövidített neve, amely 2010 szeptemberében indult. A képzés egyedülálló kezdeményezés Magyarországon, az emberközpontú és fenntartható gazdaság és gazdálkodás elméleti és gyakorlati alapjait fekteti le három integrált blokkban, amelyek gazdasági, társadalomtudományi, és filozófiai-teológiai tantárgyakból állnak. Az alternatív gazdasági szemlélet alapja a Katolikus Egyház több mint száz éves múltra visszatekintő „társadalmi tanítása”, amelynek elvei sok mai modern egyetemet és intézetet megihlettek. A négyszemeszteres, BA diplomához kötött posztgraduális képzés befejeztével a hallgatóknak olyan cégeknél és intézményeknél is lesz esélyük elhelyezkedni, amelyeknél fontos a bizalom, az etikus magatartás, az érték alapú működés.

A képzés római Szent Tamás Pápai Egyetemmel és a Budapesti Corvinus Egyetemmel együttműködésben indul, és a Corvinus Egyetem és Sapientia közös szakközgazdászi oklevelét adja.

Úgy gondolod, hogy a gazdaságnak másként, más elvek szerint kellene működnie? Fontosnak tartod a teljes emberi fejlődés és a közjó megteremtésének az előmozdítását?

Ha te is akarod alakítani a társadalmi életet, jelentkezz a KETEG képzésre!

Bővebb információt az alábbi linken lehet olvasni, illetve a KETEG bemutatkozó oldalán.

A vatikáni elismerésben részesült KETEG képzésről 2017-ben a shoeshine alkotócsapata is készített egy bemutató filmet:

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú